Home

[hero hero_title=”Stelder Verspeek Software” hero_blurb=”Ontwikkelaar van I-talamo Case management software | Implementatie partner van Odoo ERP | Ontwikkelaar maatwerk software” hero_add_btn=”[{"hero_btn_text":"I-talamo informatie","hero_btn_link":"http:\/\/www.italamo.com","hero_btn_type":"btn-primary"},{"hero_btn_text":"Odoo Informatie","hero_btn_link":"http:\/\/www.odoo.nl","hero_btn_type":"btn-primary"}]” hero_feature_img=”” hero_bg_img=”{"attachment_id":"190","url":"\/\/www.stelderverspeek.com\/wp-content\/uploads\/2015\/12\/cumulus.jpg"}” _array_keys=”{"hero_add_btn":"hero_add_btn","hero_bg_img":"hero_bg_img"}” _made_with_builder=”true”][/hero]
https://www.stelderverspeek.com/wp-content/uploads/2014/10/Italamo-trimmed-v4-orange-middle-1000x200.png
https://www.stelderverspeek.com/wp-content/uploads/2014/10/odoo_logo-702x275.png
https://www.stelderverspeek.com/wp-content/uploads/2014/10/stelderverspeek-1000x200.png

Voor enkele euro's per maand uw bedrijfsdocumenten voor iedereen en altijd bereikbaar opgeslagen in een dossier in de cloud?  Altijd de zekerheid van het werken vanuit de laatste versie? Dan is I-talamo de oplossing. Geen  consultancy, volledig configureerbaar en meteen van start.

Voor 25 euro per maand al uw IT vraagstukken (CRM, marketing, productie, voorraadbeheer, logistiek, PZ, projecten etc) opgelost? Dan is Odoo het antwoord. Meer dan 2.500.000 gebruikers waaronder die van Toyota, Hyundai, Daimler en Essent gingen uw voor .

Maatwerksoftware; cloud gebaseerd, tegen duidelijke afspraken met een professioneel project management gebouwd door ons eigen team, ook dan kunt bij ons terecht.

"De tools bepalen niet het succes van een bedrijf, de mate waarin ze gebruikt worden wel"

Stap voor stap

Transparant

co-creatie

Stelder Verspeek Software ontwikkelt en implementeert internet- en cloudapplicaties die mensen en organisaties helpen efficiënter samen te werken. Wij geloven in co-creatie en niet in lange specificaties en voorbereidingstrajecten die uitmonden in een contract, waaraan klant en leverancier beide krampachtig blijven vasthouden en geen ruimte bestaat voor betere ideeën

Een goed product is het resultaat van intensieve en transparante samenwerking, waarbij nieuwe inzichten kunnen en moeten ontstaan gedurende het proces.

Ik wil graag meerweten over de aanpak van Stelder Verspeek Software