Projecten

[hero hero_title=”Projecten” hero_blurb=”Stelder verspeek software heeft o.a. de volgende projecten gerealiseerd” hero_add_btn=”[]” hero_feature_img=”” hero_bg_img=”{"attachment_id":"26","url":"\/\/www.stelderverspeek.com\/wp-content\/uploads\/2014\/10\/teamwork_hands-1024×682.jpg"}” _array_keys=”{"hero_add_btn":"hero_add_btn","hero_bg_img":"hero_bg_img"}” _made_with_builder=”true”][/hero]

Binnen het budget

op tijd

Tevreden klanten

https://www.stelderverspeek.com/wp-content/uploads/2014/10/italamo-dossier-600x400.png


i-talamo
i-talamo is een active cloud storage systeem. Het zorgt ervoor dat mensen doelgericht kunnen samenwerken, met rust in hun hoofd en een opgeruimd bureau. italamo zorgt voor een gestructureerde opslag van alle informatie die nodig is om een beslissing te nemen. Activiteiten worden gecoördineerd en op deadline bewaakt. Discussies worden centraal gevoerd en alle relevante informatie wordt bij elkaar opgeslagen en is voor iedereen beschikbaar.

i-talamo is volledig cloud-based. Gebruikers hebben niets anders nodig dan een internetbrowser. Kijk op www.italamo.com voor meer informatie.

 

e-toms
e-Toms is in nauwe samenwerking met een groot en innovatief tuindersbedrijf in Zuid-Duitsland ontwikkeld. e-Toms combineert de eenvoud van een orderverwerking in Excel met de mogelijkheden van moderne software en technologie. Het kent de volgende functionaliteit:

  • Orderinvoer. Orders worden ingevoerd per klant en kunnen aan verschillende adressen worden uitgeleverd. Orders kunnen door een medewerker worden ingevoerd, maar zelfs ook door de klant zelf.
  • Pickinglists. Voor de logistieke afdeling worden pickinglists gemaakt op basis van een aantal orders. De medewerkers weten precies hoeveel produkten in welke verpakkingen klaargezet moeten worden op pallets.
  • Rapportages. Het is eenvoudig overzichten te maken van alle orders over een bepaalde periode, bijvoorbeeld deze kalendermaand tot vandaag, deze week of een willekeurige periode. De rapportages kunnen gesorteerd worden per klant, per product of per ras.
  • Voorraadbeheer voor verpakkingen, containers en pallets. Het verbruik van verpakkingsmateriaal wordt bijgehouden, waardoor exact duidelijk is hoeveel er nog op voorraad is.
  • Voorraadbeheer voor produkten en rassen. Op basis van rassen en verpakkingen worden produkten gedefinieerd. Het is mogelijk om verschillende varianten naast elkaar te gebruiken.

Geen software. e-Toms is cloud-gebaseerd wat betekent dat er alleen een internetverbinding en een internetbrowser nodig is. Er hoeft geen software geïnstalleerd te worden door de klant. Updates worden ongemerkt uitgevoerd, waardoor het oplossen van mogelijke fouten snel gaat en nieuwe functies eenvoudig kunnen worden toegevoegd.

https://www.stelderverspeek.com/wp-content/uploads/2014/10/etoms-600x400.png

onsschema
onsschema is een webapplicatie voor PC en smartphone die op heel eenvoudige wijze tennissers helpt bij het organiseren van hun wekelijkse tennispartijtje. Geen gedoe met papieren schemaatjes en eindeloos rondbellen bij verhinderingen, al het werk wordt uit handen genomen door onsschema. Schema’s worden automatisch gegenereerd, waarbij rekening wordt gehouden met verschillende randvoorwaarden. Bij afmelding wordt automatisch voor vervanging gezorgd. onsschema, voor een seizoenlang onbezorgd tennissen.

Ik wil graag meer weten over de aanpak van Stelder Verspeek Software