Werkwijze

[hero hero_title=”Werkwijze” hero_blurb=”stap voor stap ontwikkelen vanuit het "minimal viable product"” hero_add_btn=”[]” hero_feature_img=”” hero_bg_img=”{"attachment_id":"225","url":"\/\/www.stelderverspeek.com\/wp-content\/uploads\/2014\/10\/werkwijze.jpg"}” _array_keys=”{"hero_add_btn":"hero_add_btn","hero_bg_img":"hero_bg_img"}” _made_with_builder=”true”][/hero]

Stap voor stap

Transparant

co-creatie

Wij ontwikkelen incrementeel. Na oriënterende gesprekken ontwikkelen we de kleinst mogelijke oplossing die aantoont dat we gezamenlijk op de goede weg zijn. Deze startoplossing wordt stap voor stap uitgebreid, waarbij voortdurend ruimte is voor bijsturing. Sommigen noemen dit agile, wij vinden het vooral verstandig. U profiteert van snelheid en wendbaarheid.

De softwareontwikkeling wordt uitgevoerd door de knapste koppen die wij kunnen vinden. We hebben ons eigen kern-ontwikkelteam en vullen dit waar nodig aan met ontwikkelaars met specifieke expertise. De ontwikkelaars bevinden zich vooral in Oost Europa, een bron van goed opgeleide professionals met een sterke drive voor acceptabele prijzen.

De inzet van moderne project management tools zorg real-time voor een goed overzicht: hoe ver zijn we, wie is waar mee bezig, wat staat ons nog te doen, wat zijn de prioriteiten. Het ontwikkelpad wordt voortdurend, vaak wekelijks, aangepast aan nieuwe inzichten of veranderende prioriteiten.

Ik wil graag meerweten over de aanpak van Stelder Verspeek Software